"

The Lady With The Little Dog - Joie de Vivre Blog - LifeStyle, Travel, Fashion, Art, Beauty, Music, Books, Health, Houses, Gardens, Wellbeing

четвъртък, 10 септември 2015 г.

Името На Розата - Il Nome Della Rosa - Guerlain Bloom Of Rose Fall 2015 - Beaugrenelle



Задържах представянето специално на тази палитра*, защото много трудно ми бе да си намеря подходящи рози като декор и като допълнение за снимките.

* - получих и трите звездни есенни палитри chanel entrelacs, dolce & gabbana fall harvest, guerlain beaugrenelle още на 21 август, когато ви ги показах в страницата на блога във facebook и ако ме следите и там, предполагам не сте ги пропуснали

Исках обезателно истински холандски грамадни, бледорозови, чиито външни венчелистчета се багрят в бледозелено, а по крайчетата са леко кафяви.

Никак не ми бе лесно да ги намеря, но най накрая и то съвсем случайно, макар че никога няма нищо случайно, ги зърнах в един магазин и вчера веднага щом отворих очи и изпих първото кафе бях пред магазина.

Не съм имала по-хубаво преживяване свързано с блога от това свежо, невероятно уханно заснемане на красивите холандски рози с не по-малко прекрасния нов шедьовър на Guerlain - Beugrenelle. Даже сега като си гледам снимките и ми ухае на холандски рози.

Надявам се за вас разглеждането на тази статия да бъде също така приятно, както бе за мен написването и фотографирането и.

За сравнения с палитрата Guerlain Beaugrenelle избрах да извадя от моя козметичен шкаф Guerlain Place Vendome, Dior Bonne Etoile, както и новата Chanel Tisse Jazz.

Подбрах и няколко парфюма, които обичам и които са подходящи според мен както за тази нова изключително красива герленска палитра, така и за идващия есенен сезон.




Guerlain Aqua Allegoria Nerolia Bianca
И толкова любимите Guerlain Shalimar Parfum Initial L'Eau и Guerlain Samsara.

***

Новата палитра на Guerlain Еcrin 6 Couleurs Beaugrenelle е истински шедьовър от най-висша класа. Всичко в тази палитра е очарователно, изтънчено и прекрасно. Тя е едно от тези малки чудеса, които са изпипани до съвършенство.

Сенките са опаковани в тежка метална кутия - сребриста, стилна и невероятно красива. Разбира се, това съкровище е грижливо и внимателно поставено в черно кадифено калъфче. Отваряте металния капак и виждате допълнителен предпазител, който е и едновременно огледалце. Той се отваря много лесно, не е необходима сила, а знание как да го направите - обожавам иновативните дизайни на императорския бранд - Guerlain са започнали своята дейност като парфюмеристи на техни императорски величия императорът на Франция Наполеон и императрица Евгения.

В комплекта Ecrin 6 Couleurs на Guerlain винаги има и прекрасна малка четчица, която е достатъчно добра за да не са ви нужни други допълнителни четки.




Самите сенки са най-добрите възможни. Пиша това с цялата си отговорност и осъзнатост на риска от изказването на твърде категорични твърдения.
И тази аксиома не се отнася само за най-новата герленска палитра, а за всяка една от палитрите Guerlain Ecrin 6 Couleurs.

Никой не е по-добър от Guerlain тук.  Това е неговата категорична територия.

Идеално подбрани. Идеално решени като колористика. Много лесно се блендват, много лесно се нанасят и много лесно се наслагват - билдват.

Сенките на Герлен са точно това първо нещо, което специално мен някога ме запали по грима и различи за мен по недвусмислен начин хай козметиката от другите такива.

Сравнения:

Guerlain Ecrin 6 Couleurs Beaugrenelle
 vs Guerlain Ecrin 6 Couleurs 2 Place Vendome
 vs Chanel Les 4 Ombres 244 Tisse Jazz vs 
Dior 5 Couleurs 384 Bonne Etoile




В сравненията с други грим палитри най-първо и логично бе сравнението с Guerlain Place Vendome. Някак си щом видях Beaugrenelle и веднага се сетих за Place Vendome. Всъщност се оказа, че тези две палитри са напълно различни. За да се убедя съвсем в това и предимно за мое собствено удоволствие ще направя и публикация за сравнения между Guerlain Beaugrenelle и Guerlain Place Vendome.

Оценката ми за звездната палитра на новата есенна колекция на Guerlain
Ecrin 6 Couleurs Beaugrenelle e 10 от 10. Палитрата е шедьовър и абсолютен must have. Тя е толкова красива и уникална, едновременно с това е много практична и утилитарна, че всяка дама, която обича красотата и е нежна и изящна трябва да я има върху тоалетката си.
Това определено не е травъл палитра и да бъде подмятана по куфари и несесери е неразумно, защото е и доста тежка. Това е палитра само за вашата тоалетна масичка и е съвършенното козметично бижу.

**********
Благодаря на Guerlain за създаването на тази красота. 


Още за есенната колекция 2015 на Guerlain Bloom of Rose можете да видите тук


Очаквайте и втора част на тази публикация в която ще има много суочове, сравнения и грим.

Не пропускайте да последвате и страницата на блога в Instagram - The Lady With The Little Dog - svetlanabeauty. Там първи ще можете да видите снимките на разните хубави неща за които ви разказвам тук, в блога.



До скоро:)

4 коментара:

  1. Прекрасно! Очакваме продължението със суочове.

    ОтговорИзтриване
  2. Прекрасна фотосесия на палитрата. С този подбор на цветовете всеки лек, дневен грим може да се превърне във феноменален вечерен макияж, с лекота.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря, палитрата ме вдъхнови за фотосесията.Гениален подбор на цветовете.
      Единствено не съм сигурна, че тази палитра въобще ще дойде в България.Тук феноменалните 6 цвята палитри на Герлен се продаваха много слабо. Като не мисля, че цената бе причината.

      Изтриване