"

The Lady With The Little Dog - Joie de Vivre Blog - LifeStyle, Travel, Fashion, Art, Beauty, Music, Books, Health, Houses, Gardens, Wellbeing

събота, 8 август 2015 г.

GIORGIO ARMANI Acqua di Gioia - Jasmine Edition - The New Essence of Joy - Limited Edition Eau de Parfum only for Summer 2015




Новото лимитирано издание GIORGIO ARMANI Acqua Di Gioia Jasmine се появи през юни 2015 и веднага привлече моето внимание тъй като аз съм от феновете на класическата Acqua Di Gioia и то от die hard феновете и не пропускам вариант.
Освен това съм почитателка и на жасмина.
Така че, сами разбирате, просто нямаше как да пропусна свежия нов фрагранс този път с водещ аромат на воден жасмин.





Да видим какво пише фрагрантика за Acqua di Gioia Jasmine Edition:


Група - Floral Aquatic

Пирамида
Начало - галбанум, лимон, зелена ябълка, листа от виолетка.
Сърце -   жасмин и воден жасмин.
База -     кафява захар, мускус, кедър.


При мен ароматът се открива с отчетлив и много ярък горчив галбанум, толкова горчив, че чак е смущаващ. Следват цитрусите. Много цитруси. Перфектната свежест!Буквално все едно изпивате чаша ледена свежо изтискана и неподсладена лимонада.
По нататък ароматът утихва, успокоява се и се появяват жасмина и зелената ябълка. Жасминът тук е много звънък, много хладен, точно както трябва да бъде.
Накрая остава сладка, но свежа база от кафява захар, мускус, кедър и зелена ябълка.
Не се учудвайте, че непрекъснато повтарям думата "свеж" - това е най-точното определение за Acqua di Gioia Jasmine Edition.



Като цяло парфюмът не претендира да бъде шедьовър, но е приятен , уникален и много свеж - лимитирано издание от Армани за лято 2015.
Освен това се различава почти напълно от класическата версия на Acqua di Gioia и има свое собствено самостойно значение.



Acqua di Gioia Jasmine Edition е също нежен и женствен аромат.
Иска ви се да си разпуснете косите, да облечете една красива, развяна, лека, копринена рокля и да се поразходите или даже да потичате по морския бряг, наслаждавайки се на простора и на свежия летен бриз.

На мен Acqua di Gioia Jasmine Edition се държи и като много траен аромат.

Един много бодър парфюм създаден точно за най-горещото лято и идеален точно за такова много, много горещо лято като тазгодишното лято.

В него няма никакви задушливи нотки и определено никой няма да се почувства зле в компанията на Acqua di Gioia Jasmine Edition.

Много далеч от типичните сладки летни компоти 
Acqua di Gioia Jasmine Edition създава неповторимо усещане за лекота. Напръсквате се и ви се струва, че моментално сте свалили от вас поне 5 кг, иска ви се да обуете маратонките и да спортувате.

Пробвайте го обезателно особено ако сте фен на жасмина и на зелената ябълка. Галбанумът не бива да ви плаши в началото, въпреки, че си е за стряскане, но знайте, че само след малко той утихва, оставяйки прекрасни дървесни нотки след себе си,  а и вече е подействал ободряващо на сетивата.


Емили Ди Донато отново е лице и на тази версия на Acqua di Gioia, версия съвсем правилно наречена
THE NEW ESSENCE OF JOY.



Няма коментари:

Публикуване на коментар